Tuschpennor för barn bäst i test

Letar du efter de bästa tuschpennorna? Då har du kommit rätt! Här hittar du en topplista över de bästa tuschpennorna i tre kategorier.

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Tuschpennor för barn bäst i test

Bäst i test: Staedtler tuschpennor (36 pack)

En förpackning som innehåller 36 stycken dubbelsidiga tuschpennor för barn tillverkade av märket "Staedtler" som heter "Noris Club Double-Ended fibre tip"
Dubbla spetsar
Slittåliga
Lätt att tvätta bort
Bra för alla åldrar
Ingen spetsvässare inkluderad

Bäst i test är Staedtlers tuschpennor. Dessa vattenbaserade fiberpennor med oslagbar kvalitet har dubbla spetsar, vilket passar perfekt för att variera mellan tunna och breda linjer. Pennorna är lämpade för allt från detaljarbete till färgläggning av större ytor.

Spetsarna, som är 3 respektive 1 mm breda, är slittåliga och därmed mycket hållbara. En egenskap som gör Staedtlers tuschpennor passande för alla åldrar är hur man med endast tvål och vatten enkelt kan tvätta bort tuschfärgen från textilier.

Bästa billiga: Colortime (20 pack)

Ett 20 pack dubbelsidiga tuschpennor för barn i olika färger tillverkade av märket "Colortime"
Snabbtorkande
Dubbla spetsar
20 starka färger
Lång hållbarhet
Tråkig design

De bästa tuschpennorna i den billigare prisklassen är Colortimes tuschpennor. Dessa vattenbaserade och snabbtorkande pennor har en lång hållbarhet och erbjuder 20 färgstarka kulörer.

Colortimes tuschpennor har en dubbelspetsig design där den smalare spetsen är rund och den bredare trekantig. Detta är särskilt användbart vid mer detaljerade teckningar där man vill experimentera med variation i linjedjupet.

Dessa tuschpennor låter kreativiteten flöda för dem som sparar pengar!

Bäst för små barn: Berol broad tip (42 pack)

En container som innehåller 42 stycken tuschpennor för barn i olika färger tillverkade av märket "Berol" som heter "Broad Tip"
Bra bläckflöde
Lätt att tvätta bort
Varierande färger
Praktisk förvaringsburk
Inte optimala för detaljarbeten

Berol Colour Broad Tip är en serie runda och kvalitativa tuschpennor som kommer i tolv olika kulörer. Berols tuschpennor är mångsidiga och erbjuder alla fördelar som gör dem så bra för yngre barn.

Berol är kända för bra kvalitet och just dessa tuschpennor har ventilerande lock som ser till att bläcket i spetsen inte torkar ut. En annan fördel med pennorna är att de är lätta att tvätta bort från kläder och händer såväl som andra porösa ytor.

Setet kommer i en förvaringsburk och består av 42 pennor i tolv olika kulörer. Det finns många fördelar med Berols tuschpennor, men en nackdel är att spetsen kan vara lite klumpig för pilligare detaljer.

Bästa tuschpennorna för barn

Så här väljer du de bästa tuschpennorna för barn!

Välj efter ålder

När du väljer tuschpennor för barn är det viktigt att anpassa valet efter barnets ålder. För mycket små barn är tjocka tuschpennor att föredra, eftersom de ger ett bättra grepp. Äldre barn däremot, kan föredra tunnare pennor som ger mer precision vid detaljerade arbeten.

Vilka färger finns?

En annan viktig aspekt vid valet av pennor är mängden och variationen av färger som setet innehåller. Många färger ger barnet större frihet att experimentera, men viktigast är att setet innehåller de grundläggande färgerna (röd, gul, blå etc.).

Pennornas kvalitet

Slutligen bör kvalitén på pennorna beaktas. Kvalitén påverkar hur länge pennorna håller och hur lätt spetsarna torkar ut. En penna med bra kvalitet ger ett bättre resultat!

Tuschpennor för barn test

Tuschpennor för barn test: så genomfördes det

Testet för att hitta de bästa tuschpennorna inleddes med en liten titt på vad som fanns på marknaden. Efter granskning av produktbeskrivningar och kunders recensioner kom vi fram till denna lista för att hjälpa dig hitta den tuschpenna som passar just dig!

Källor