Om oss

Som föräldrar förstår vi vikten av att välja rätt produkter för våra små, och vi är här för att göra den processen enklare och mer informativ. Att jämföra innan man köper produkter är otroligt viktigt, och kommer spara mycket pengar i det långa loppet.

Vårt syfte

Att vara förälder är bland det mest utmanande och belönande man kan uppleva. Vår hemsida föddes ur ett behov att ge föräldrar en pålitlig samlingsplats för att upptäcka gedigna produkter till överkomliga priser. Istället för att spendera timmar på att granska varje produkt, låt oss göra grovjobbet åt dig.

Våra värderingar

Oberoende

Vi är helt självständiga och har ingen påverkan från externa aktörer. Våra rekommendationer är baserade på noggrann forskning och äkta användarerfarenheter från kunders recensioner.

Integritet

Vi står bakom varje ord som reflekteras i våra recensioner och bäst i test artiklar. Gedigna produkter är vårt motto!

Tillit

Föräldraskapet är baserat på tillit, och vi vill att ni ska känna detsamma om vår hemsida. Vi försöker därför alltid leverera så opartiska och ärliga omdömen som bara möjligt.

Vårt mål

Vårt mål är att bli den främsta resursen för föräldrar som söker de bästa produkterna för sina barn. Vi vill spara er tid, energi och pengar genom att tillhandahålla omfattande, oberoende och pålitlig information om allt från barnvagnar till barnsäkerhetsutrustning.

Redaktionens filosofi

Varje produkt vi granskar genomgår en rigorös bedömningsprocess som involverar både expertanalys och verkliga föräldraperspektiv (från kunders recensioner). Vi tror på djupdykande research, äkta användartestning och ett kritiskt öga. Genom att fokusera på kvalitet, funktionalitet och pris, strävar vi efter att ge er den mest omfattande och opartiska guiden på marknaden.

Tack för att ni väljer oss som er pålitliga guide i den underbara resan genom föräldraskapet. Vi är här för att stödja er varje steg på vägen. Om du har några frågor; tveka inte på att kontakta oss här!

Här är vi

En bild på Wilma Wallin, skribent på SREB.nu

Wilma Wallin – Skribent

Skriver en del här på SREB och står ibland för en del redigerande av existerande artiklar.

wilma@sreb.nu

Läs mina artiklar här!

En bild på Amanda Wikström som är skribent på SREB.nu

Amanda Wikström – Skribent

Skriver främst om inredning och gillar barnböcker.

amanda@sreb.nu

Läs mina artiklar här!