Nappflaska mot gaser bäst i test – bästa nappflaskan mot gaser!

Letar du också efter nappflaska mot gaser bäst i test? Då har du kommit till rätt ställe! Nedan hjälper vi dig hitta den bästa nappflaskan mot gaser som matchar dina behov. Så vad väntar du på? Skrolla ner till topplistan redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Nappflaska mot gaser bäst i test

Bäst i test: Twistshake Anti-Colic nappflaska

En grå nappflaska mot gaser för bebisar tillverkad av märket "Twistshake" med tillhörande tillbehör
Praktisk pulverbehållare
Tar bort klumpar
Motverkar kolik
Enkel rengöring
Napp endast för 2+ månader

Vi utser härmed Twistshakes variant till den bästa nappflaskan mot gaser. Den har en otroligt praktisk deisng och funktion som vi bara inte ser hos konkurrenterna just nu.

Den fungerar perfekt ihop med amning. Flaskan har en pulverbehållare vilket gör det enkelt att förbereda måltider hemma. En annan stor fördel med denna flaskan är mixernätet som ingår. Klumpar är otroligt jobbigt, men nätet lyckas få bort de mycket effektivt. Twistshake har också ett unikt anti-kolik-system, ”TwistFlow”. Det gör att barnet får jämnt sugflöde vilket minskar risken för koliksymptom.

Flaskans design är både praktisk och smart. Med sin greppvänliga form och tjocka plast behåller den värmen effektivt och är robust nog att tåla dagligt slit. Flaskan har även en bred hals, vilket gör att man enkelt kan diska den för hand.

För att avrunda, så är Twistshake’s Anti-Colic nappflaska mer än bara en vanlig nappflaska mot gaser. Det är en lösning som gör matandet betydligt smidigare och bekvämare, både för dig som förälder, och ditt barn. Från dess praktiska pulverbehållare till dess effektiva filter mot klumpar, älskar vi på SREB.nu verkligen flaskan!

Bäst för spädbarn: Philips Avent Anti-kolik nappflaska

En blå och genomskinlig nappflaska mot gaser på 260 ml tillverkad av märket "Philips" som heter "Avent Anti-kolik"
Kolik-minskande ventil
Hygienisk och lätt att rengöra
Lätt att hålla
Anpassningsbar
Dåligt lock

Philips Avent nappflaskan mot gaser är också ett riktigt bra alternativ, som passar barn från 1 månad. Med sin lite större storlek på 260 ml är den perfekt även för lite äldre barn.

Den har en riktigt smidig kolikreducerande ventil. Det gör att luften stannar i flaskan istället för i barnets mage. Ventilen böjer sig när barnet äter för att släppa in luft i flaskan, vilket förhindrar vakuum från att bildas.

Flaskans räfflade struktur är dessutom smart utformad, för att förhindra att nappen kläms ihop under matandet. Den är även lätt att hålla, även för riktigt små barn. Den är också otroligt lätt att rengöra, tack vare sin breda hals och få antal delar.

Philips Avent-seriens förmåga att kombinera olika delar från dess sortiment gör denna produkt än mer anpassningsbar. Kombinera bröstpumps-, flask- och muggdelar för att uppnå en lösning som passar just dig och ditt barns behov. Då vet du att du får kvalitet för pengarna!

Bästa lilla: MAM Easy-start nappflaska

En grå och genomskinlig nappflaska på 160 ml som motverkar gaser tillverkad av märket "MAM" som heter "Easy Start anti-kolik"
Läckagesäkert lock
Billig
Bra ventilationsförmåga
Steriliseras enkelt i mikron
Svårt att sätta fast locket

MAM’s ”Easy-start” är en nappflaska designad med omtanke och precision. Ventilationsfunktionen i flaskans botten finns där av en anledning, och det är för att motverka just kolik. Med sin innovativa konstruktion bidrar MAM Easy-start till lugnare och behagligare matande!

En annan fin funktion med nappflaskan är att den har ett läckagesäkert lock, vilket även kan användas som mått. Detta gör det enkelt att mäta upp rätt mängd mjölk och undvika onödigt spill.

Vidare kan MAM Easy-start flaskan enkelt steriliseras i mikron. Sterilisering är ett viktigt steg för att hålla hygienen, och faktumet att det kan göras så smidigt, ger den ännu ett plus från oss på SREB.

Dessutom är Easy-start flaskan fri från BPA och BPS, vilket är uppskattat då vi alla vill hålla våra barn borta från potentiella skadliga ämnen.

Fördelarna med denna produkt är många, inklusive dess förmåga att motverka kolik, enkla sterilisering, det läckagesäkra locket och att den är fri från farliga ämnen. Den enda nackdelen vi hittar är att locket är lite svårt att sätta fast ordentligt.

Bästa nappflaskan mot gaser

Bästa nappflaskan mot gaser – så gör du rätt val!

Storlek på flaskan

Vid val av nappflaska för att förebygga gaser hos bebisar är storleken faktiskt av betydelse. En nappflaska med en kapacitet på 200 ml eller mer rekommenderas av oss på SREB.nu!

Lätt att rengöra

Rengöringen ska förstås vara enkel och okomplicerad. En lätt rengjord flaska säkerställer att matrester undviks, vilket i sin tur minskar risken för att bakterier växer – som kan irritera barnets mage och skapa gaser. Dessutom sparar en lättrengjord flaska tid för dig som förälder!

Flaskans form och grepp

Formen och greppet på nappflaskan kan påverka hur mycket luft barnet sväljer. En ergonomisk design med smidig kropp gör det enklare för barnet att hålla flaskan själv och matas i en mer upprätt position, vilket minskar chansen för luft att komma in i barnets mage.

Nappflaska mot gaser test – så gjorde vi

För att göra vårt nappflaska mot gaser test tog vi först och främst en titt på vad som fanns där ute. Ganska snabbt kom vi fram till vilka modeller som var mest omtyckta – de fick det bli!

Vi tittade sedan noggrant på kunders recensioner, men även en del produktbeskrivningar. Utifrån det vi läst där skrev vi sedan våra egna recensioner om alla nappflaskorna.

Källor