Mugghållare för barnvagn bäst i test

Är även du på jakt efter mugghållare för barnvagn bäst i test? Då har du hittat rätt ställe! I den här artikeln kommer vi fram till vilken som faktiskt är den bästa mugghållaren för barnvagnar. Vi går dessutom i slutet av artikeln, igenom lite knep för att välja den absolut bästa. Vad väntar du på då? Spana in vår topplista redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Mugghållare för barnvagn bäst i test

Bäst i test: Crescent ”Organizer” mugghållare för barnvagn

Ett barnvagnsstyre med en svart mugghållare hängande på sig som har en smartphone i sig tillverkad av märket "Crescent"
Touch-vänlig mobilficka
Hörlurshål inbyggt
Mångsidig
Passar alla vagnar
Endast en förvaringsficka

Crescents mugghållare för barnvagnen sticker ut från mängden och är inte vår testvinnare utan anledning. Den praktiska mugghållaren är en oslagbar modell till överkomligt pris, med stora fack, till och med plats för mobilen i mitten!

Utrustad med en smart mobilficka, kan du enkelt använda din smartphone genom den genomskinliga plastfickan. Touchen fungerar felfritt, vilket innebär att du inte behöver ta ur telefonen varje gång du vill byta YouTube-video under promenaden.

En annan detalj vi uppskattar är hålet för hörlurar. Att kunna lyssna på musik eller ta ett samtal medan barnvagnen rullar är en skön känsla. Tack vare mugghållaren har du såklart också alltid drycken inom räckhåll, och den extra förvaringsfickan ger plats för saker såsom blöjor eller snacks.

Och det bästa av allt? Väskan passar till alla barnvagnar! Så du behöver inte bekymra dig om storlekar.

Crescent har verkligen kommit med en mugghållare utöver det vanliga. Den har innovativa funktioner och är skapad för att förenkla, oavsett vilken barnvagn du har. Vi på SREB uppskattar också att de hållt prislappen så pass låg.

Bästa billiga: Kaxholmen mugghållare

En svart och grå simpel mugghållare för barnvagnen tillverkad av det svenska märket "Kaxholmen"
Universal
Anpassningsbar storlek
Hållbar konstruktion
Håller länge
Endast i plast

Kaxholmen har ofta varit vinnande i våra tester, och även denna gången har de kommit med en riktigt bra produkt. En av dess bästa egenskaper är att den är universal; den kan enkelt monteras på de allra flesta barnavagnar. Materialet, en kombination av plast och gummi, ger dessutom bra hållbarhet och flexibilitet.

En annan egenskap är att den tillåter en att justera storleken. Med en kapacitet att rymma muggar eller flaskor upp till 80 mm i diameter, behöver man inte bekymra sig om storleken på drycken. Dess flexibla klämmor gör att även mindre muggar eller flaskor hålls stadigt på plats, eftersom att hållaren fortfarande klämmer åt.

Kaxholmens mugghållare erbjuder ett riktigt billigt alternativ. Med en lätt montering och en förmåga att kunna anpassa sig utefter muggens storlek, är det ett utmärkt val enligt oss på SREB.nu!

Rymmer mest: Britax Römer mugghållare

En svart mugghållare till barnvagnen tillverkad av märket "Britax" som har två förvaringsutrymmen och fickor på utsidan
Isolerade flaskhållare
Mycket plats
Stilren design
Perfekt passform
Något dyr

Britax Römer har tagit fram en praktisk mugghållare med riktigt många extrafack. Mugghållaren i sin stilren t svarta färg erbjuder inte bara en plats för din vattenflaska, utan också en mängd annat. Med två isolerade flaskhållare kan du enkelt hålla ditt kaffe varmt eller läsken kall under promenaden. När man behöver extra förvaring är det stora huvudfacket i mitten och de kompletterande ytterfickorna riktigt smidiga.

Om du äger Britax B-Agile, B-Smart eller B-Dual kommer den här mugghållaren passa helt perfekt!

Britax Römer mugghållaren ger verkligen det där extra förvaringsutrymmet man behöver på vagnen. Medan priset kan verka högt, är det viktigt att se på hur mycket plats man får för pengarna. Vi på SREB.nu tycker den är väl värd den extra hundralappen!

Bästa mugghållaren för barnvagn

Bästa mugghållaren för barnvagnen: så gör du rätt val

Hur bra den sitter på styret

Det är såklart viktigt att mugghållaren sitter stabilt på styret. En kvalitativ mugghållare ska klara av gupp och stötar utan att vika sig.

Funktion och mångsidighet

Medan primärfunktionen av en mugghållare är att hålla muggar, kan det vara användbart att välja en som även kan hålla andra saker som vattenflaskor, mobilen eller snacks. Det ger dig mer flexibilitet och minskar behovet av att bära med dig extra väskor eller ha grejer i fickorna.

Om den passar din barnvagn

Även om de flesta mugghållare för barnvagnar marknadsförs som universella, är det viktigt att säkerställa att de passar just din barnvagn. Några barnvagnar har unika styren eller ramar, vilket kan påverka passformen och stabiliteten på mugghållaren. Visst, den kanske passar, men hur bra sitter den egentligen?

Vill du ha extra mys i barnvagnen? Kolla in vår lammskinn för barnvagn bäst i test!

Material och hållbarhet

Materialet spelar en avgörande roll när det kommer till hållbarhet och livslängd. Leta efter material som är robusta, tål tufft väder och är lätta att rengöra. Hållbara material garanterar inte bara att den håller längre, utan bidrar också till en säkrare användning, till exempel om du springer med vagnen.

Justerbarhet

Ibland kan du behöva justera vinkeln eller positionen på mugghållaren beroende på barnvagnens lutning eller typ av mugg du använder. En mugghållare som är enkel att justera är därför att föredra!

Mugghållare för barnvagn test

Mugghållare för barnvagn test: så gjorde vi

För att göra vårt test av mugghållare för barnvagnen började vi först och främst med att titta på vad som fanns där ute. Ganska snabbt hade vi hittat lite passande modeller, och läste på mer ingående om de.

Med stor hjälp av kunders recensioner och produktbeskrivningar skrev vi sedan våra egna recensioner om alla mugghållarna. Det var också här vi jämförde deras funktionalitet med varandra, för att utse en faktisk testvinnare.

Källor