iPad fodral för barn bäst i test

Är även du på jakt efter iPad fodral för barn bäst i test? Då har du hittat rätt ställe! I den här artikeln går vi nämligen igenom vilka som är de bästa iPad-fodralen för barn. Vad väntar du på då? Skrolla ner till topplistan redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

iPad fodral för barn bäst i test

Bäst i test: Littlelife iPad fodral för barn

Ett svart och grått iPad fodral för barn tillverkat av märket "Littlelife"
Lättmonterad (kan sättas på nackstödet i bilen)
Bra touch genom fodralet
Smidigt
BPA- och ftalat-fri
Endast tillgänglig i svart

Den vi tycker är allra bäst är Littlelife’s fodral, och vi utser den härmed till iPad fodral för barn bäst i test! Den är perfekt för resor eftersom den kan fästas på nackstödet i bilen. Trots skärmskyddet fungerar touchen precis som den ska.

En annan fördel som vi tyckte om är att fodralet har smarta urklippningar för laddare och hörlurar, vilket gör att man smidigt kan koppla in och ut dessa utan att behöva ta av fodralet.

Fodralet är BPA- och ftalat-fritt.

Trots att det bara erbjuds i svart, överväger fördelarna med Littlelife iPad fodral för barn långt över denna lilla nackdel. Både den snygga och praktiska designen, samt det faktum att den är säker för barn att använda, gör den till ett bra val för att hålla ditt barn road under resan. Om du värderar enkelhet, funktionalitet och säkerhet, är detta fodralet något vi på SREB.nu rekommenderar!

Säkrast: Linocell ”Shock proof”

Ett ljusblått stort silikonfodral för iPads tillverkat av märket "Linocell" som är stöttåligt för att barn ofta tappar surfplattor
Barnvänligt
Flexibelt material
Stöttåligt
Prisvärt
Finns inte tillgängligt för alla iPads

Linocell har gått ett steg längre med sitt ”Shock Proof” fodral för iPad. Designat för barn, skyddar fodralet din iPad till fullo samtidigt som det bjuder på en användarvänlig upplevelse.

Dess mjuka, stöttåliga struktur är utformad med tanke på klumpiga barnhänder som ofta släpper iPaden i golvet. Materialet är flexibelt silikon, som har två uppdrag: att ge ett bra grepp och att ta emot stötar.

Linocell ”Shock Proof” är kompatibel med iPad 10,2 (generation 7 2019 & generation 8 2020). Det är dock inte bara funktionellt utan även snyggt! Trots det lyckas det vara överkomligt prissatt – vilket vi på SREB verkligen uppskattar!

Linocell ”Shock Proof” ipad-fodralet har en fantastisk prestanda när det kommer till stöttålighet och grepp. Vi rekommenderar det varmt!

Mest stilrent: Radicover iPad fodral för barn

Ett svart enkelt iPad fodral för att skydda surfplattan tillverkat av märket "Radicover" som har strålningsskydd
Strålningsskydd
Användbarhet
Funktionell design
Miljövänligt material
Inte one-size

Radicover’s iPad-fodral för barn är en väl genomtänkt produkt som mer liknar ett klassiskt fodral. Det är designat för att passa en iPad 2019 modell med skärmstorlek 10,2″ (men finns också i andra storlekar). Fodralet är tillverkat i helsyntetiskt läder vilket gör det till ett miljövänligt val.

En av de saker vi på SREB.nu uppskattar med fodralet är det inbyggda strålningsskyddet. Med en mobilstrålningsreduktion på upp till 55%! Det här skyddet fungerar utan att påverka plattans funktioner eller prestanda.

Fodralet är inte bara funktionellt, utan även riktigt praktiskt. Den treläges skärmpositionen gör det möjligt för ditt barn att använda iPaden i olika situationer – perfekt för att titta på filmer, spela spel eller läsa. Det magnetiska låset garanterar dessutom att skärmen hålls skyddad även när den inte används.

En annan sak som skiljer det från konkurrenterna är att den har en urskärning för åtkomst till kamera, laddaruttaget och hörlurar.

Bästa iPad-fodralet för barn

Så väljer du det bästa iPad-fodralet för barn

Stöttålig

Det första kriteriet att ha i åtanke när du väljer ett iPad-fodral för barn är att det ska vara stöttåligt. Barn har en tendens att tappa saker, och iPaden är inget undantag. Om en iPad tappas utan ett robust fodral kan skärmen lätt spricka. Det är därför det är viktigt att fodralet är konstruerat för att tåla stötar och att tappas i golvet. Hur ser man det då? Stöttåliga fodral är ofta tillverkade av hållbara material och har extra vaddering på hörnen för att skydda iPaden.

Lätt att rengöra

Vi vet alla hur mycket barn kan kladda och hur lätt saker kan bli smutsiga. Ett iPad-fodral ska därför vara lätt att rengöra. Material som silikon eller hårdplast är lätta att torka av, de kan till och med sköljas av under kranen om de blivit riktigt smutsiga. Fodral med komplicerade mönster eller mängder av detaljer kan vara svårare att rengöra och därför mindre lämpliga.

Anpassningsbara funktioner

Det är en bonus om fodralet kommer med funktioner som är anpassade för barn. Detta kan inkludera grepp för att stå eller hänga upp iPaden, eller ett fönster för att stoppa in ett foto i. Dessa funktioner gör fodralet mer engagerande för barnet.

iPad fodral för barn test

iPad fodral för barn test – så genomfördes det

För att göra vårt test av iPad fodral för barn behövde vi först och främst gå igenom vilka modeller som fanns på marknaden. Vi valde ut några stycken som fått bra betyg av kunderna, och läste på mer djupgående om de.

Med hjälp av kunders recensioner, men också en del produktbeskrivningar hade vi bildat oss en bra bild i hur fodralen faktiskt presterade. Utifrån det vi läst skrev vi sedan våra egna recensioner om produkterna.

Källor