Integritetspolicy

Vi värnar om din integritet och vill ge dig bästa möjliga upplevelse. Men för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen behöver vi också veta hur vi ska kunna förbättra vår tjänst. Därför samlar vi in vissa personuppgifter, här är lite information om hur vi valt att sticka ut från mängden.

Vilka personuppgifter kan vi se?

  • Vilka sidor du besöker
  • Ditt operativsystem
  • Vilken plattform du kommer från (Google, Instagram, Facebook etc.)

Inbäddat innehåll

I en del av våra artiklar använder vi oss av så kallat ”inbäddat innehåll”. Det betyder att vi bäddar in innehåll (videos, bilder eller artiklar) från externa hemsidor. Det betyder att dessa webbplatser skulle kunna samla in uppgifter om dig, använda cookies eller ytterligare spårning. De kan också övervaka hur du interagerar med det inbäddade innehållet om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka tredje parter använder vi oss av?

Vi använder först och främst oss av Koko Analytics. Ett verktyg som inte använder cookies för att spåra användarna, det är just därför vi ser så pass lite om våra användare. Detta för att du ska känna dig trygg när du använder vår tjänst.

Vi använder också Google Search Console för att kunna optimera vår sökordsanalys och synlighet på sökmotorer.

Hur tjänar vi pengar då?

Vi tjänar pengar på att använda olika annonsprogram. Det kallas för ”affiliatemarknadsföring”, vilket ger oss en kickback på varje sälj vi förmedlar till våra annonsörer. SREB.nu deltar i annonsprogram hos Adtraction Marketing AB, Awin AG, Partner Ads ApS, Adrecord AB. Vi sköter inte spårningen på de externa hemsidorna själva, det står respektive hemsida för.

Alltså; när du lämnar vår hemsida kan vi inte garantera att du inte blir spårad.

Kontakt

Kontakta oss kan du göra genom någon av våra mejladresser, de hittar du här!