Gravidjeans bäst i test – hitta de bästa gravidjeansen!

Är även du på jakt efter gravidjeans? Då har du hittat rätt ställe! I den här artikeln letar vi fram de allra bästa gravidjeansen utifrån vad just du behöver. Så vad väntar du på? Ta en titt på topplistan redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Gravidjeans bäst i test

Bäst i test: Cache Coeur ’Carrie’ gravidjeans

En modell som har på sig ett par blåa gravidjeans som heter "Carrie" tillverkade av märket "Cache Coeur"
Anpassningsbar midja
Ekologiskt material
Patenterat system
Praktiska fickor
Begränsade längder

Graviditet innebär inte att du måste säga adjö till stil, och Cache Coeur ”Carrie” gravidjeans är det perfekta beviset på detta. Dessa jeans har en snygg, mom fit-modell.

Designmässigt står dessa jeans ut. Först och främst har de en gylf med en knapp framtill. För det andra har de fickor både fram och baktill. Även den klassiska blå färgen ger jeansen en tidlös design.

Men det som verkligen gör dessa jeans speciella är Cache Coeurs patenterade ”Chameleon”-system. Detta tillåter jeansens midja att expandera med hela 24 cm, vilket gör att de passar perfekt genom varje stadie av graviditeten. Jeansen passar bäst till mammor som är upp till 165cm långa.

”Carrie” jeansen är tillverkade av en kombination av 99 % ekologisk bomull och 1 % elastan. Denna blandning gör jeansen mjuka och samtidigt elastiska. Dessutom är de OEKO-TEX-certifierade, vilket innebär att de är fria från ohälsosamma kemikalier.

Sammanfattningsvis ger alltså Cache Coeur “Carrie” Gravidjeans den perfekta balansen mellan komfort, stil och funktionalitet, vilket vi på SREB.nu tycker gör det till ett utmärkt val för blivande mammor.

Bästa billiga gravidjeansen: Mamalicious slim

En gravid modell som har på sig ett par blåa tighta gravidjeans tillverkad av märket "Mamalicious"
Bekväm elastik
Eleganta detaljer
Anpassningsbar stil
Lättvårdade
Begränsade storlekar

Att hitta rätt kläder under graviditeten kan vara en utmaning, men Mamalicious har löst detta med sina slim fit-jeans.

Jeansen är tillverkade av 99% bomull och 1% elastan, vilket garanterar ett mjukt och stretchigt material. De har dessutom en inbyggd maggördel för att erbjuda ytterligare stöd och komfort. Modellen bär storlek 28/32 men jeansen sitter bra på alla kroppar.

Färgen är en klassisk blå, vilket gör att dessa gravidjeans enkelt matchas med resten av din garderob. Och med detaljer som pärlor vid bensluten ger dessa jeans den där extra touchen av elegans. Dessa jeans är även lätta att sköta om. De kan enkelt maskintvättas i 30 °C.

Mamalicious Gravidjeans Slim är inte bara snygga och bekväma, utan också ekonomiskt överkomliga. Prisvärdheten av dessa jeans gör dem till ett självklart val för den modemedvetna blivande mamman.

Avslutningsvis tycker alltså vi på SREB.nu att Mamalicious Gravidjeans Slim ett bra val för alla blivande mammor som letar efter både komfort, stil och prisvärdhet.

Bästa svarta: Cache Coeur ’Sharon’

En modell som har på sig ett par svarta gravidjeans tillverkade av märket "Cache Coeur" som heter "Sharon"
Bekväm passform
Flexibilitet för kroppsförändringar
Hög komfort
Miljövänliga
Begränsade längder

När det kommer till bekvämlighet och kvalitet under graviditeten, sticker Cache Coeur ”Sharon” gravidjeans verkligen ut. Deras slim-fit-modell ger ett dressat och trendigt intryck, så som jeansens stilfulla design med en gylf och knapp fram samt fickor både fram och baktill.

Något att uppmärksamma är Cache Coeurs patenterade ”Chameleon”-system. Detta unika system tillåter jeansens midja att expandera med 24 cm, vilket gör att de kan anpassa sig efter kroppsförändringar före, under och efter graviditeten.

Sharon gravidjeans är också lätta att matcha med övriga plagg i garderoben. De är av regular size-modell och passar därför bäst till kvinnor som är upp till 165 cm långa.

Sharon gravidjeans är även OEKO-TEX-certifierade, vilket innebär att de är fria från farliga kemikalier. Dessutom består de till 46% av ekologisk bomull, 38% lyocell, 9% modal och 7% elastan , vilket gör tyget mjukt, hållbart och elastiskt

Sammantaget så är Cache Coeur ”Sharon” gravidjeans en investering som lovar mycket. De erbjuder en blandning av stil, bekvämlighet och kvalitet som kommer att ge stöd under och efter din graviditet.

Bästa gravidjeansen

Att välja de bästa gravidjeansen

Bra passform

Det mest uppenbara kriteriet är passformen. Om du föredrar en mer kroppsnära passform, se till att jeansen följer dina kurvor utan att bli obekväma eller begränsande. Om du däremot vill ha ett mer ledigt alternativ kan du välja jeans med en lösare passform över magen och höfterna, men som ändå har en strukturerad midja för att ge stöd.

Lätt att tvätta

Gravidjeans behöver klara av många tvättar. Det kan vara frestande att välja jeans med detaljer och dekorationer, men detta kan göra dem krångligare att tvätta. Var alltid uppmärksam på tvättråden och välj jeans som du enkelt kan kasta in i tvättmaskinen utan att behöva oroa dig för att de förlorar formen.

Anpassad midja

En anpassad midja kommer att göra all skillnad för din komfort under graviditeten. Det finns flera alternativ att välja mellan; vissa gravidjeans har en större midja som sträcker sig över magen för extra stöd, medan andra har en elastisk midja som sitter under magen. Vad du väljer beror på vad du finner mest bekvämt och vad du känner stödjer din växande mage bäst.

Räcker hela graviditeten

Slutligen bör man överväga hur länge jeansen kommer att räcka. Vissa jeans passar bäst under de första stadierna av graviditeten, medan andra är designade för att växa med dig. Att investera i ett par jeans som kan expanderas och anpassas till din växande mage kan vara mer ekonomiskt och praktiskt i längden.

Gravidjeans test

Gravidjeans test: så gjordes det

Till att börja med undersökte vi vilka jeans som finns på marknaden, och vilka som är mest populära. Sedan studerade vi kundrecensioner och produktbeskrivningar för att tillslut dra en slutsats om vilka som presterade bäst och, baserat på denna information, skrev egna beskrivningar till produkterna.

Källor