Elektrisk luskam bäst i test – bästa elektriska luskammen!

Om du letar efter den bästa elektriska luskammen har du kommit till rätt sida! Nedan finns en lista på de tre bästa elektriska luskammarna. Längst ned i artikeln finner du även tips på hur du ska tänka när du väljer vilken kam du ska köpa.

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Elektrisk luskam bäst i test

Bäst i test: Beurer HT15 luskam

En vit och ljusblå elektrisk luskam tillverkad av märket "Beurer" i en modell som heter "HT 15"
Lätt att använda
Kemikaliefri
Inbyggd ljudsignal
Husdjursvänlig
Ingen längdjustering

Bäst i test blir Beurer HT15, en elektrisk luskam designad för att effektivt eliminera löss och ägg. Beurers kam är en kemikaliefri kam som är lätt att använda och förstå.

En av de egenskaper Beurer HT15 har som gör den till den bästa elektriska luskammen är hur lätt den är att använda. Den är anpassad för att vem som helst ska kunna använda den. Utan krångliga förinställningar är HT15 alltid redo att användas. Luskammen går att använda på såväl människor som husdjur.

En annan fördel med denna kam är att den är helt kemikaliefri och att den inte kräver några extra produkter för att användas – egenskaper som gör Beurer HT15 till både ekonomisk och miljövänlig.

Beurers elektriska luskam har en inbyggd ljudsignal som guidar dig och berättar när den detekterar löss eller lusägg. I paketet ingår en rengöringsborste och ett skyddshölje för enkel förvaring och rengöring.

Beurer HT15 har en mängd positiva egenskaper som gör att den är bäst i test. Den enda nackdelen vi kunde finna är att dess längd inte är justerbar, någonting som kan försvåra användningen om du har tjockt hår.

Bäst med tillbehör: InnovaGoods elektrisk luskam

En vit och blå elektrisk luskam med tillbehör på sidorna tillverkad av märket "InnovaGoods"
Kemikaliefri behandling
Automatisk avstängning
Tillhörande rengöringsborste
Användarvänlig
Batterier ej inkluderade

InnovaGoods elektriska luskam är ett praktiskt och effektivs verktyg för att hålla lössen borta. Kammen är kemikaliefri och fungerar med svag elektricitet som dödar lössen. InnovaGood har skapat en lättanvänd och fiffig kam och har därav förtjänat sin plats på vår lista.

Kammens elektricitet dödar lössen medan du kammar. Den fungerar endast på torrt hår, vilket besparar dig krånglet med att tvätta håret efteråt. Tack vare det automatiska avstängningssystemet som löser ut när kammen varit oanvänd i fem minuter behöver du inte heller oroa dig för att batterierna ska ta slut om du av misstag skulle glömma att stänga av kammen efter användning.

Vid köp av InnovaGoods elektriska luskam får man en liten rengöringsborste, som gör det lätt för dig att hålla kammens tänder rena. Däremot ingår inte AAA-batterierna som behövs för att kammen ska fungera i köpet.

Bästa ljudlösa: Primosana elektronisk luskam

En vit elektronisk luskam tillverkad av märket "Primosana"
Effektiv lusbehandling
Användarvänlig design
Barnvänligt ljudlöst system
Inbyggd LED-belysning
Kan vara svår att rengöra

Att bli av med löss kan vara en bökig och lång process, men med Primosanas elektroniska luskam går det snabbt! Denna kam fungerar med en svag elektrisk ström som effektivt dödar löss utan att skapa obehag hos användaren. Dessutom är den tyst, vilket gör den passande för användning på barn.

Primosanas luskam är effektiv och har en väl genomtänkt design. Dess inbyggda LED-belysning lyser upp och underlättar detekteringen av löss. När en lös upptäcks låter ett rött ljus användaren veta att den blivit eliminerad.

Trots Primosanas kams högteknologiska egenskaper finns det en sak med den som är enkel; dess design. Kammens kompakta form ger den ett ergonomiskt grepp och gör den både skön och smidig att använda. Det enda som hade kunnat fått vara lättare med Primosanas elektroniska luskam är rengöringen.

Bästa elektriska luskammen

Bästa elektriska luskammen – våra kriterier

Effektivitet
Det absolut viktigaste att ta hänsyn till när man väljer luskam är naturligtvis hur effektiv den är i att avlägsna löss och lusägg. Effektiviteten beror på kammens design och teknologi. Vissa kammar fungerar på det viset att de fysiskt drar ut lössen från håret, andra använder elektriska impulser för att döda dem direkt i hårbotten.

Hur lätt kammen är att rengöra
Det är en stor fördel om det är lätt att rengöra kammen. Vissa modeller har isärtagbara delar, vilket underlättar tvättningen. Vissa kammar kommer med en rengöringsborste, vilket också hjälper dig vid rengöringen.

Extra funktioner
Vissa elektriska luskammar har extra finesser som underlättar arbetet med att avlägsna löss. Exempel på sådana är inbyggda LED-lampor som lyser upp hårbotten, ibland finns även indikatorlampor som berättar för dig när kammen identifierat en lus. Dessa extra funktioner kan förbättra användarupplevelsen och påskynda processen.

Ergonomisk design
En luskam ska vara bekväm att hålla i och arbeta med under en längre tid. Man bör kunna slippa att bli trött i armen då man använder en luskam. Kammen ska också ha en sådan design som gör den lätt att manövrera och nå runt hela hårbotten.

Batteriliv och drift
Vilken typ av batteri luskammen har är också en viktigt faktor att överväga. En del modeller drivs med engångsbatterier, medan andra är laddningsbara. En laddningsbar luskam kan vara mer kostnadseffektiv över tid, men det krävs att du kommer ihåg att regelbundet ladda den. Titta på batteriets livslängd och fundera över om det kommer att vara tillräckligt för dina behov.

Säkerhet
Undersök om luskammen har säkerhetsfunktioner, såsom automatisk avstängning när den inte används, eller teknik för att förhindra elektriska stötar. Denna typ av funktion kan visa sig mycket värdefull, särskilt när kammen används på barn.

Elektrisk luskam test

Elektrisk luskam test – så genomfördes det

Denna lista på de tre bästa luskammarna har lyfts framför de andra produkter som finns på marknaden. Efter noggranna genomgångar av produktbeskrivningar och kundrecensioner kom vi fram till de bästa alternativen för dig!

Källor