Dregglisar bäst i test – hitta de bästa dregglisarna!

Letar du efter rätt dregglisar för just ditt barn? Då är du på rätt ställe! Nedan finns nämligen en lista på de bästa dregglisarna i tre kategorier. Längst ned i artikeln hittar du även en liten guide för att hjälpa dig i valet.

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Dregglisar bäst i test

Bäst i test: Pippi Drybib dregglisar

Ett 5 pack dregglisar tillverkade av märket "Pippi" som har knäppning i nacken och gjorda av mjuk bomull
Mjuk bomull
Bra skydd
Justerbara knappar
Levande färger
Knapparna är en aning svårknäppta

Bäst i test är Pippis Drybib Dregglisar. Varje förpackning innehåller 5 dregglisar i mjuk bomull, vars värmande egenskaper hjälper att hålla bebisen varm under kyliga dagar. Pippis dregglisar ger kläderna ett effektivt skydd mot dregel. Med Pippi blir vardagen lite bättre, och de olika färgalternativen lyser upp tillvaron varje dag!

Materialet i Pippis dregglisar består av 65 procent bomull och 35 procent polyester, en kombination som gör att dem behåller sin mjukhet efter flera tvättar, någonting som särskiljer dem från liknande produkter på marknaden. En annan fördel är tryckknapparna som är både robusta och justerbara, vilket gör att du kan anpassa storleken när ditt barn växer. En nackdel är dock att knapparna kan vara svåra att knäppa, särskilt om barnet rör på sig mycket.

Bästa vattentäta: STUCKIES dregglisar

Ett 3 pack vattentäta dregglisar i bomull tillverkade av märket "Stuckies"
Vattentäta
Långvarig användning
Producerar mindre tvätt
Justerbar storlek
Säljs endast i 3-pack

Om du letar efter de dregglisar som erbjuder bäst vattentålighet är STUCKIES det rätta märket för dig. Deras dregglisar är av toppkvalitet och lever upp till alla krav och förväntningar en småbarnsförälder kan tänkas ha.

Mellan tyglagren finns ännu ett skyddande lager, vilket utmärker STUCKIES dregglisar i fråga om vattentäthet. Haklappen är tillverkad av 100 procent bomull, ett material som inte bara är mjukt mot barnets hud, men också mycket absorberande.

STUCKIES går att använda länge och varje förpackning innehåller 3 stycken dregglisar. Tack vare möjligheten att justera haklappen mellan två olika storlekar kan den användas från det att barnet är nyfött upp till ett års ålder.

Den nackdelen vi kunde hitta med STUCKIES är att de endast går att köpa i 3-pack, vilket är begränsande för kunder som vill köpa ett annat antal.

Mjukast: Filibabba dregglis

En mörkgrön dregglis i bomull tillverkad av märket "Filibabba"
Bra material
Effektiv vätskeavvisning
Justerbar storlek
Snygg design
Aningen dyr

Filibabbas dregglisar är rätt val för dig som är ute efter en mjuk haklapp med snygg design. Dregglisen är av bra kvalitet och är mycket vätskeavvisande. Den har dubbla lager av ekologisk GOTS-certifierad bomull – en kvalitetsstämpel som bevisar haklappens hållbarhet och den hänsyn Filibabba tar till miljön vid tillverkningen.

En nackdel med Filibabbas dregglisar är att de är aningen dyrare än andra alternativ. Å andra sidan får man en högkvalitativ haklapp med justerbar storlek och tryckknapp i nacken.

Bästa dregglisarna

Så här väljer du rätt!

Lätt att tvätta

När du väljer dregglis är det viktigt att tänka på att ditt barn garanterat kommer kladda och spilla mat på sin haklapp. Att välja en dregglis som kan man kan tvätta i maskin är därför en enorm fördel som bör tas i beaktning. Du kommer vara tacksam över att ha valt en dregglis som är lätt att rengöra!

Knäppning

En annan egenskap som en bra dregglis bör ha är att den ska vara lätt att sätta fast. De bästa dregglisarna har knäppning i halsen, som snabbt och enkel säkerställer att den sitter på plats utan att skapa skav mot huden.

Material

Även materialet spelar en viktig roll i valet av dregglis. Ekologisk bomull är ett utmärkt val, eftersom det är både skonsamt mot barnets känsliga hy och bra för miljön.

Absorberingsförmåga

En bra dregglis ska ha en god absorberingsförmåga. När barnen börjar få sina första tänder kan det bli mycket dregel och det är därför tacksamt att ha en dregglis som hjälper till att hålla barnet och kläderna torra. Leta efter material som bomull eller frotté, som båda är kända för sin vätskeupptagningsförmåga.

Dregglisar test

Så gjorde vi vårt test!

När vi påbörjade vårt test av dregglisar tittade vi vad marknaden hade att erbjuda. Därefter läste vi på om olika produkter, och efter noggrann läsning av produktbeskrivningar och kundrecensioner kom vi fram till denna lista.

Källor