Ansiktsfärg bäst i test – hitta bästa ansiktsfärgen!

Letar du också efter ansiktsfärg bäst i test? Då har du hittat rätt artikel! I denna guide letar vi fram den allra bästa ansiktsfärgen utefter dig och ditt barns behov. Dessutom har vi skrivit lite tips om hur man letar fram den bästa ansiktsfärgen – de hittar du i slutet av artikeln. Vad väntar du på då? Kolla igenom topplistan redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Ansiktsfärg bäst i test

Bäst i test: GALT ansiktsfärg

En vit och ljusblå förpackning med ansiktsfärg för barn tillverkad av märket "GALT" som kallas "Make a face"
Mångsidig
Högre kvalitet än tidigare
Komplett
Nybörjarvänliga instruktioner
Endast sju färger

När det kommer till ansiktsmålning är Galts ansiktsfärg svår att slå. Som vår klara testvinnare erbjuder denna produkt både kvalitet och mångsidighet. Med sju levande färger som nu förbättrats jämfört med tidigare versioner, kan man förvänta sig ett fint resultat varje gång.

Förpackningen är komplett, användbar för en mängd tillfällen som kalas, maskerader, evenemang och mysiga pyjamaspartyn. Den medföljande penseln är av förvånansvärt bra kvalitet, och tillsammans med de två svamparna, ger kittet en möjlighet att skapa både detaljerade och breda penseldrag. Självhäftande mallar inkluderade i setet är en bonus när man vill ha en snabb och enkel design. Instruktionerna som följer med är dessutom riktigt enkla att följa, vilket gör ansiktsmålningen lätt även för nybörjare.

Galt ansiktsfärgen är ett utmärkt val för den som vill ha kvalitativ ansiktsmålning med minimal baktanke. Oavsett om du är proffs eller nybörjare, tycker vi på SREB.nu att kittet lever upp till förväntan. Med dess mångsidiga användning och förbättrade kvalitet står den verkligen ut från mängden.

Mest lättanvända: GALT ansiktsfärg-pennor

En färgglad förpackning med 8 ansiktsfärg-pennor tillverkade av märket "GALT"
Mångsidig färgpalett
Pennorna kladdar inte
Tvättas bort lätt
Passar alla evenemang
Kan bli lite rinnig

Galts ansiktsfärgpennor kommer på andra plats med otroligt liten marginal. Med åtta klara och levande färger: vitt, rosa, orange, gult, rött, grönt, blått och svart, finns det en palett för alla typer av ansiktsmålningar. Det faktum att det är just pennor och inte smala kritor gör de så otroligt mycket lättare att använda.

Egenskaper:

  1. Variation av färger: Med åtta olika färger blir det lätt att skapa en mängd ansiktsmålningar.
  2. Inget kladd: Färgen är lagt i plastpennor så att de inte kladdar när man håller de i handen.
  3. Lätt att tvätta bort: Oroa dig inte; färgen tvättas enkelt bort från huden.
  4. Multifunktionell: Passar för alla typer av evenemang, från maskerader till kalas.

Om du letar efter en produkt som låter barnens kreativitet flöda, är Galts ansiktsfärgpennor en riktigt bra idé. De kombinerar fina färger med enkel användning. Med tanke på att de dessutom är lätta att ta bort behöver du inte oroa dig för efterfixet.En fantastisk produkt som dock kan vara lite rinnig ibland, men överlag ger en positiv upplevelse.

Bäst för halloween: FaceOn

En svart förpackning med 8 olika färger och kritor som är tänkta för att sminka ansiktet på halloween tillverkad av märket "FaceOn"
Bra variation på färgerna
Medföljande pensel
Lättarbetade färger
Enkel förpackning
Kan missfärga kläder

FaceOn ansiktsfärgen är den bästa ansiktsfärgen för halloween-sminkningarna. Med detta set kan man verkligen få till en perfekt sminkning. Kitet är generöst med både färgrika ansiktsfärger och färgkritor. Färgerna är lätta att arbeta med, särskilt om du lägger i några droppar vatten, det gör dem ännu smidigare.

Med 8 olika ansiktsfärger får man möjlighet att utforska en hel palett färgkombinationer. Tack vare den medföljande make up-penseln blir det dessutom enkelt att blanda färger själv, så att man får till roligare nyanser.

Kritorna, ger en annan konsistens och möjlighet att göra mer markerade drag eller fylla i större områden med färg.

FaceOn ansiktsfärger ger dig allt du behöver för en bra halloween-sminkning. Perfekt för alla åldrar och tillfällen där man vill sticka ut. Observera dock att produkten kan lämna fläckar på kläder, så se till att du klär dig i något som du inte bryr dig så mycket om.

Bästa ansiktsfärgen

Bästa ansiktsfärgen: så hittar du den

Hur bra den sitter

Ansiktsfärg som sitter bra kommer inte att smetas ut eller försvinna under dagen. Du vill inte att färgen ska rinna av eller flagna bara för att du ska hitta på något under dagen.

Psst! Gillar ditt barn att vara kreativt? Spana in vår målarlåda bäst i test lista

Skonsamhet mot huden

Alla har olika hudtyper, och barns hud är faktiskt extra känslig. Därför är det då extra viktigt att välja en ansiktsfärg som är skonsam mot huden. Se till att den inte innehåller skadliga kemikalier, och att tillverkaren nämner att den är dermatologiskt testad.

Lätt att applicera och få bort

Ingen vill kämpa med att få på färgen eller upptäcka att det är nästan omöjligt att tvätta bort den. Välj en ansiktsfärg som är enkel att applicera jämnt och som kan tvättas bort utan alltför mycket ansträngning.

Färgintensitet och variation

För att kunna skapa precis den där sminkningen du vill ha, behöver man tillgång till klara och intensiva färger. Ett bra urval färger ger dig möjlighet att vara så kreativ som möjligt. Det tillåter dig dessutom att blanda olika för att få till unika nyanser.

Ingredienser och certifieringar

Kontrollera alltid ansiktsfärgens ingredienslista. Ekologiska eller naturliga ingredienser kommer till exempel vara skonsammare mot huden. Certifieringar kan också ge en indikation på produktens kvalitet och säkerhet.

Ansiktsfärg test

Ansiktsfärg test: hur gjorde vi?

För att utföra vårt ansiktsfärg test började vi först och främst med att välja ut de mest omtyckta produkterna på marknaden. Det gjordes främst genom att titta på vad tidigare kunder hade satt för betyg på de.

Sedan läste vi kunders recensioner, och en del produktbeskrivningar. Utifrån det vi hittat i de skrev vi sedan våra egna recensioner.

Källor